MéL0di ~
| Konu: Merhaba Canımın İncisi .. :) Paz Ekim 04, 2009 5:36 pm | |
| Yine biz bize kaldık yüreğimde Sensiz kaldığım anlarda konuştuğum seninle İçimde dolup taşan sevgini paylaşacağım Kim bilir sen şu an ne yapmaktasın? Ben seni yaşıyorum her an.. Sabah uyanır uyanmaz ilk aklıma gelenimsin Yüzümü yıkadığım suyun duruluğunda buluyorum seni Bu dünyanın kirlerinden arındığım sabunumun kokusunda Seninle , sevginle parıldıyor gözlerim..
Gün boyu yanımdasın kapıdan dışarı adımımı attığım an Gökyüzümü aydınlatanımsın Her adımda sana yaklaşıyorum sanki Gitgide sıklaşan adımlarımla Konuştuğum her kelimemde bir hecesin mutlaka Bana soluk aldıranda konuşturanda sensin Bilirsin , hep yürekten konuşurum ben Yüreğimde yalnız sen.. Doğal olarak her sözüm senle başlar, senle biter…
Dün sabah iki tane serçe vardı avluda Karların üstünde ekmek kırıntılarını yediler Sonra penceremin önüne geldiler Öyle şirin ,öyle güzeldiler, sanki sendiler Biliyormusun, gece nasıl kar yağmış yollara sokaklara Kimsecikler yoktu geçtiğim yerlerde Yürürken geriye döndüğüm anlarda İnanamazsın ama hep ,bir çift ayak izi vardı Bizim ayak izlerimiz….. Seninle dolaştık elele , kolkola , dört bir yanda Yalnız ikimiz vardık bu dünyada Birde ,ulaşılmaz sevgimiz!
Şimdi yazıyorum hayallerimi ,göremezsin belki ama Okuyabilesin istedim, tıpkı içimi okur gibi Ben sana yüreğimi açtım canımın incisi Daha ötesi yok bendeki sevginin İster oku, ister at İstersen her gece benim gibi sende Doyulmaz hayallere yat… | |
|