MéL0di ~
| Konu: Git DemiyoRum Sadece GeLme ..! Paz Ekim 04, 2009 5:13 pm | |
| Biraz Uzak Dur Benden Bugün Hiç Bir Söz Söyleme, Duymasın Kulaklarım Dediklerini Bakma Gözlerime öyle, Görme Beni Uzaklara, Hayaller Uçusmasin, Umutlar Dogmasin Yeniden..
Gülmek Istemiyorum Bugün, Içimden Gelmiyor Iste öylesine Gülümsemek... Sadece Biraz Sessizlik, Sadece Biraz Sensizlik Aslinda..
Açma Gönlümün Penceresini, Yine Gelip Oturma Kalbimin Bas Kösesine.. Sadece Sus Biraz öyle Ve Bakma.. Yine Gideceksin çünkü O Yüzdendir "Gelme" Deyisim.
Zor Oluyor Artık Imkansız Gibi Acı Veriyor..
Gidisinin Ardından Kendimi Avutamamak Zoruma Gidiyor Birine Baglanmak; Benim Olmadıgını Bile Bile Benimsemem Gücüme Gidiyor Farkındayım, Acı Olan Bu: Herseyin Farkındayım... Ben Sana Aidim Ama Biliyorum ki Sen Bana Ait Degilsin Gitmek Istediginde "Dur" Deme Lüksüne Sahip Degilim Ben Ama Geldigin de Gidecegini Bildigim Halde, Kendimi Biraz Daha Bitirecegimi Bildigim Halde, Sana "Git" ' de Diyememek Agır..
Gelme Diyemem, Biliyorsun Ama Anla! Gelme ki Yine Gitmeyesin... Bakma ki Gözlerini Yine Benden Çekmeyesin.. Gülümseme ki Bir Daha Beni Gülüsünle Kandırmayasın
Git Demiyorum
Sadece Gelme!... | |
|